Când ai făcut ultima dată o acțiune cu sens? La această întrebare am vrut să ne răspundem noi când am creat ideea campaniei sociale “Olimpiada pentru viață”.

La finalul anului 2019, Vitality Club, parte din Ramada Plaza Bucharest Hotel, a împlinit 5 ani și ne-am dorit să marcăm această aniversare printr-o acțiune relevantă pentru comunitate.

Așa s-a născut conceptul triatlonului “Olimpiada pentru viață”, pe care ne face plăcere să ți-l prezentăm și la care te invităm, totodată, să te înscrii și să participi, sâmbătă, pe 7 martie, începând cu ora 11:00. Evenimentul de inaugurare a competiției va fi prezentat de Cosmin Cernat, ambasador al campaniei.

 

 

Vitality Club lansează campania de CSR “Olimpiada pentru viață”, un tribut adus femeilor care se lupta cu unul dintre cele mai temute diagnostice

 

Centrul de wellness Vitality Club, din cadrul Ramada Plaza Hotel, lansează în luna martie Campania “Olimpiada pentru viață”, una dintre cele mai importante acțiuni de CSR ale anului 2020, punctând în același timp luna femeii dar și împlinirea a 5 ani de existență a clubului.

Peste 10 000 de femei sunt diagnosticate anual în țara noastră cu cancer la sân, iar Fundaţia Renașterea a adus pentru prima dată în atenţia publicului această problemă, încă de la înființare, în anul 2001.

Proiectul “Olimpiada pentru viață” a pornit de la dorința de a marca aniversarea clubului Vitality printr-o campanie de impact si relevantă pentru comunitate. Astfel, am ales luna martie pentru desfășurarea campaniei, fiind o perioadă dedicată femeii și am creat un parteneriat valoros cu Fundația Renașterea pentru Educaţie, Sănătate şi Cultură, care a susținut numeroase proiecte în sprijinul femeilor din România, în cei peste 18 ani de activitate.

Conceptul campaniei constă în lansarea unei provocări către membrii Vitality Club, dar și către publicul larg, prin care aceștia se pot înscrie la un triatlon prin donarea unei sume minime în valoare de 100 lei, iar banii strânși din înscrierea în competiție vor fi donați Fundației Renașterea. Triatlonul “Olimpiada pentru viață” este un tribut adus femeilor care se luptă cu unul dintre cele mai temute diagnostice.

 

3 probe pentru viață

Toți participanții înscriși vor primi un kit de participare* si vor putea lua parte la triatlon prin parcurgerea a 3 probe:

  1. Cycling (proba de rezistență) – 60 de min
  2. Alergare pe bandă (probă de timp) – 5 km
  3. Înot (probă de timp) – 250 m

Vor exista două categorii de competiție, pentru avansati și pentru incepator.  Competiția va debuta în cadrul evenimentului, urmând a se derula pe parcursul unei săptămâni (7-13 martie), la finalul căreia va fi ales un câștigător pentru fiecare categorie, în funcție de performanțele atinse.

 

Mecanismul competiției

  1. Pentru Non membri– persoanele care nu dețin abonament valabil, pot accesa clubul exclusiv pentru probele de alergare pe banda, înot și cycling, cu rezervare în prealabil la recepția clubului Vitality.

Proba de cycling constă în participarea la una dintre clasele de cycling de mai jos (cu programare în prealabil). Clasa de cycling dureaza 60 de minute.

Program clase cycling:

Sâmbătă -7.03, ora 14:00

Luni – 9.03, ora 19:00

Miercuri – 11.03, ora 7:30 AM

Joi – 12.03, ora 19:00

Fiecare probă se va susține o singură dată.

 

  1. Pentru Membrii Vitality Club–  cei care dețin abonament valabil pot susține probele, pe bază de programare, o singură dată.  Au posibilitatea însă de a se antrena înainte, în funcție de tipul de abonament pe care îl dețin.

Proba de cycling constă în participarea la una dintre clasele de cycling de mai jos (cu programare în prealabil). Clasa de cycling durează 60 de minute.

Program clase cycling:

Sâmbătă – 7.03, ora 14:00

Luni – 9.03, ora 19:00

Miercuri – 11.03, ora 7:30 AM

Joi – 12.03, ora 19:00

Proba de alergare (proba de timp) constă în alergare pe bandă – 5 km. Picioarele trebuie să fie mereu pe bandă, până la atingerea celor 5 km. Cei care folosesc marginile benzii în timp ce ea funcționează, vor fi descalificați.

Proba de înot constă în parcurgerea a 250 m în bazin. Este acceptat orice stil de înot.

Dupa cele 2 probe se vor cumula timpii si, la final,  se va decide câștigătorul în funcție de cel mai bun timp.

 

*Kitul de participare contine un rucsac, o sticla de apa Powerbar, un tricou de olimpiada. Primele 10 persoane care se inscriu in competitie, vor primi si cate un Pulsometru OH1 de la Polar.

 

Ofertă specială pentru non-membri

Cei care doresc să devină membri Vitality Club au posibilitatea să achiziționeze în perioada 7.03-14.03 un abonament de 3/6 sau 12 luni Day Time sau Full Time, cu 20 % reducere.

 

Premiile vor consta într-un abonament de un an la Vitality Club pentru categoria avansați, respectiv o cină pentu 2 persoane la restaurantul Nostalgia La Parc pentru categoria începători.

 

Suntem onorați să anunțăm că celebrul artist plastic Cătălin Năstăsoiu va crea trofeul competiției.

 

Și nu va fi vorba doar despre efort! Prieteni mai vechi și mai noi vor fi alături de noi și ne vor ajuta să creăm o atmosferă relaxată și plină de bucurie.
Au acceptat invitația noastră cu promptitudine și generozitate Showman-ul Banto Dos Santos, care ne va delecta cu energie pozitivă și un spectacol pe ritmuri braziliene, iar bunul nostru prieten Horia Brenciu ne va provoca la un meci de tenis, ce va fi organizat pe 14 martie, în sprijinul campaniei. 

Pe 14 martie, câștigătorii triatlonului vor fi anunțați, iar în aceeași zi, Horia îl va provoca pe câștigătorul categoriei avansați la un meci de tenis.

Mulțumirile se îndreaptă în mod special către partenerii și sponsorii campaniei, fără de care nu am fi putut crea acest context cu sens.

 

Sponsori: Technogym, Aqua Swim, Dorna

Parteneri Media: Viva, Unica, avantaje.rounica.roviva.roelle.ro, HorecaInsight.ro, fifistie.ro, Business Arena

Mulțumim pentru implicarea în susținerea proiectului și prietenelor vechi ale Vitality Club, Adina Buzatu și Lamia Beligan.