Bine ati venit la Hotel Ramada Plaza

Descoperiti experienta unica a ospitalitatii si a confortului la Ramada Plaza Bucharest! Fie ca va aflati intr-o calatorie de afaceri sau doriti sa organizati un eveniment, va oferim cele mai inalte standarde ale serviciilor, intr-un spatiu elegant si intim, in care veti regasi toate facilitatile de care aveti nevoie.

Situat in partea de nord a Bucurestiului, in cel mai prolific cartier de afaceri al orasului si la 500 de metri de Centrul Expozitional Romexpo, hotelul Ramada Plaza Bucharest pune la dispozitia dumneavoastra camere confortabile, un centru modern de conferinte si de afaceri, restaurantul traditional romanesc La Parc, elegantul restaurant Jasmine, restaurantul Red Pepper cu preparate internationale, barurile Anais si Vanilla si clubul de wellness, Vitality. De asemenea, la Hotelul Ramada Plaza Bucharest se gasesc un centru de infrumusetare si un magazin de cadouri.

Ramada Plaza Bucharest este castigatorul a numeroase premii, cateva dintre acestea fiind acordate de catre Wyndham Hotel Group, cel mai mare grup hotelier din lume.

Ramada Plaza Bucharest
Str. Poligrafiei nr. 3-5, Sectorul 1
Bucharest, Romania 013704

Informatii: +40 21 549 3000 / +40 21 315 3000
Rezervari: +40 21 / 549 2300
reservations@ramadaplazabucharest.ro