Centrul Expoziţional Romexpo - 0,6 Km – Complexul multifuncţional Romexpo găzduieşte anual mai mult de 40 de expoziţii, târguri şi saloane internaţionale

Parcul Herăstrău – 0,9 Km – Enjoy several hours in the biggest Bucharest park. You can rent a bike, make a short boat trip, play tennis or just breath fresh air and enjoy a cup of coffe in the one of the park’s teraces.

Muzeul Satului - 1,6 Km - Acest muzeu în aer liber include peste 300 de clădiri tradiționale reprezentând istoria arhitecturii rurale din România

Arcul de Triumf - 2,2 Km - Construcție inițială de lemn în 1922 pentru a onora vitejia soldaților români care au luptat în Primul Război Mondial, Arcul de Triumf al Bucureștiului a fost terminat în 1936. Arcul are o înălțime de 27 de metri. O scară interioară permite vizitatorilor să urce în vârf pentru o vedere panoramică a orașului.

Baneasa Shopping Center - 4,5 km - Faceți o pauză și bucurați-vă cu câteva ore de cumpărături și distracție. Centrul comercial oferă vizitatorilor săi peste 200 de magazine, restaurante, cinema de conducere, toate la cele mai înalte standarde de îngrijire a clienților.

Ateneul Roman - 5,5 Km - Opera arhitectului francez Albert Galleron, Ateneul a fost finalizată în 1888. Renumită la nivel mondial pentru acustica remarcabilă, este cea mai prestigioasă sală de concerte din București.

Muzeul National De Arta - 5,6 Km - Situat în fostul stil neoclasic Palatul Regal, muzeul expune în prezent peste 100.000 de lucrări împărțite în două secțiuni majore. Galeria Națională prezintă lucrările marilor artiști români, printre care Grigorescu, Aman și Brâncuși. Galeria Europeană prezintă pietre de artă puțin cunoscute din El Greco, Monet, Rembrandt, Renoir, Cezanne și Rubens.

Centrul Vechi - 6,4 Km - La începutul anilor 1400, majoritatea comercianților și meșterilor - români, austrieci, greci, bulgari, sârbi, armeni și evrei - și-au stabilit magazinele și magazinele din această secțiune a orașului. Astăzi, zona găzduiește multe galerii de artă, magazine de antichități și case de cafea.

Manastirea Stavropoleos - 6,5 Km - Biserica Stavropoleos a fost construită în 1724 de călugărul grec Ioanikie Stratonikeas. Înconjurată de o grădină liniștită, este o bijuterie arhitecturală, cu fresce frumoase și icoane pictate în lemn.

Palatul Parlamentului - 6,8 Km - Construit de liderul Partidului Comunist, Nicolae Ceaușescu, palatul colosal al Parlamentului este a doua cea mai mare clădire administrativă din lume după Pentagon. A fost nevoie de 20.000 de lucrători și 700 de arhitecți pentru a o construi. Palatul are 12 etaje, 1.100 de camere, un hol de 328 de metri lungime și patru niveluri subterane, inclusiv un imens bunker nuclear.

Mogosoaia Palace – 8,7 Km – Was built between 1698-1702 by Constantin Brancoveanu, in the Romanian Renaissance style. The Palace is now a popular tourist destination, the grounds and gardens are beautiful and the interior of the palace houses a museum and art gallery.