Evenimente Private

Ai visat mereu la o nuntă sau un botez de poveste, fără griji și consum de energie?
La Ramada Plaza Bucharest, înțelegem profunzimea acestor momente speciale și suntem dedicați să le transformăm în experiențe de neuitat, îmbinând rafinamentul și emoția într-un mod care să reflecte autenticitatea fiecărei povești.
Cele cinci saloane deosebite, într-o varietate de stiluri și dimensiuni, te așteaptă să le umpli cu bucurie și oameni dragi. Fie că îți dorești un eveniment restrâns sau o petrecere grandioasă de până la 300 de invitați, aici găsești spațiul ideal pentru a transforma orice ocazie specială într-o amintire memorabilă.
Și pentru că natura și eleganța se împletesc într-un dans desăvârșit, grădina noastră cu terasă completează perfect spațiul și vă oferă posibilitatea de a celebra sub cerul liber, înconjurați de flori și lumini. Fiecare detaliu este conturat cu grijă pentru a crea un cadru remarcabil în care să răsune râsetele și bucuria apropiaților.
Timpul tău este prețios, iar organizarea unui eveniment poate părea copleșitoare. De aceea, echipa de profesioniști Ramada Plaza Bucharest tratează fiecare aspect al zilei tale unice cu pasiune și răbdare, pentru a se asigura că evenimentul tău este realizat impecabil, până la cele mai mici detalii.
Bucură-te de o experiență completă, asigurată de facilitățile oferite de Ramada Bucharest Parc: clubul de wellness Vitality, 2 baruri, 2 restaurante, un magazin de cadouri și desigur, posibilitatea de a caza peste noapte invitații în camerele noastre elegante.
Lasă-ți creativitatea să zboare liberă și transformă în realitate evenimentul la care ai visat mereu!
Obține acum oferta ta personalizată printr-un simplu e-mail sau telefon la events@ramadaplazabucharest.ro / 021 5492 500!

Oferte Evenimente Private

Ramada Plaza Bucharest
Str. Poligrafiei nr. 3-5, Sectorul 1
Bucharest, Romania 013704

Informatii: +40 21 549 3000 / +40 21 315 3000
Rezervari: +40 21 / 549 2300
reservations@ramadaplazabucharest.ro